7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Nu er der mange der trænger til en lille hårforandring. Håret er det første vi ændrer på når der skal ske noget nyt og spændende, og det er også noget der gør en virkelig stor forskel. Hvad skal du gå for denne sommeren og hvor skal du gøre det henne? Det kan du læse mere om her.

Find dit nye jeg

At ændre på håret bliver tæt forbundet med at ændre på sig selv og derfor føles det rart og forfriskende både at blive klippet og få en ny, fin hårfarve. Der er meget man kan gøre med håret for at se yngre ud, mere professionel, få en frisure som det er nemmere at holde og sørger for at man altid se skarpt ud. Man skal bare finde den helt rigtige frisør. Alle har prøvet den forfærdelige oplevelse at gå til frisøren og så bliver det helt forkert. Man skal bare lige have klippet et par cm og få nogle striber i håret og så ender man med gule tigerstriper og halve håret klippet af. Det er bestemt ikke nogen god oplevelse, og derfor er det helt væsentligt at du går til en god frisør. LK Hairline fokuserer på at give kunden præcis det de vil have, og kan i samarbejde med kunden komme frem til det bedste look for lige præcis dig.

Tips til at få det som du vil hos frisøren

Der er nogle enkle tips du kan gøre for at få det præcis som du vil hos frisøren. Det bedste er at tage et billede med, gerne flere, af det look du vil have når du går til frisør Roskilde. Det er en god ide at huske på, at du ikke vil komme til at ligne personen på billedet bare fordi du vil have samme hår, og at ansigtsform og proportioner vil spille en stor rolle i hvordan det ser ud i sidste ende.