7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

For nogle er det svært at huske at slukke lyset efter sig, når de forlader et rum. Det er noget man skal øve sig i, men det skal nok komme. Hvis man husker det, så er der penge at spare, og klimaet vil undgå unødvendigt udledning af co2. Der er, med andre ord, en hel del gode gevinster at hente, hvis man lærer sig at spare på energien. Og man kan gøre mange ting. Det kan man forvisse sig om, hvis man søger på nettet efter gode tips og ideer. Og det behøver ikke at være svært.

Man kan faktisk få energitilskud, hvis man laver forbedringer i hjemmet, som kan nedbringe energiforbruget. Det er staten, som giver tilskud, og man kan indberette online på en meget enkel måde. Det kan man læse meget mere om her på siden, hvis man er interesseret. Og det bør man være. For der er som sagt penge at spare, og man kan hjælpe til med at skåne klimaet for yderligere belastning. Det er jo belastet nok i forvejen, kan man sige.

Masser af ideer til besparelse

Man kan hente store besparelser på energiforbruget, hvis man skifter de gamle enkeltglasvinduer ud med nye termoruder. En isolering af loftet kan også gøre meget. Masser af god varme siver ud under loftbrædderne i mange danske hjem. Kan man holde på den, med god isolering, så er der mange penge at spare, og man kan endda få tilskud til udgifterne i den forbindelse, så det er bare med at komme i gang. Og der er masser af steder hvor man kan sætte ind.

Få monteret en solfanger på taget, og du vil blive forsynes med masser af grais energi, der ikke belaster klimaet det mindste. Og med et jordvarmeanlæg kan man spare endnu flere penge, og skåne miljøet endnu mere. Begge dele kræver en investering, men man kan altså få støtte til denne, hvis man søger om det. Og pengene er godt givet ud, for de bliver hurtigt tjent ind igen i form af besparelser på både elregning og varmeregningen. Mere isolering i væggene og udskiftning af de gamle glødepærer til LED, vil også give bonus, plus tilskud, hvis man søger.

Flere penge i det daglige budget

Når man optimerer sin bolig, så den bliver mere energivenlig, så sparer man penge. Og med et pænt tilskud fra staten, så kan man opleve at få overskud på budgettet. Dette overskud kan bruges til mange ting. Man kan bruge dem til at få massage i Danmark, eller, mere lokalt, massage i Sydjylland, hvis det er der, man bor. Man kan naturligvis også anskaffe sig nye bøger til sin bogsamling, hvis man hellere vil læse.