7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Hairextensions er en populær måde at forlænge og forstærke sit hår på. Hairextensions kan laves af forskellige materialer, som syntetiske fibre, remme af nylon eller menneskehår, som er blevet behandlet på forskellige måder for at give det den ønskede struktur. Extension hair kan sidde fast i hovedbunden på flere måder og kan give et utal af muligheder for at skabe et unikt look, der passer til enhver lejlighed.

Forskellige typer af hairextensions

Clip-in hair extensions er den mest simple og billige type af extensions. De består typisk af kunstigt hår, som er syet fast på et stykke stof eller lignende. De er lette at sætte i selv, og de kan tages ud igen med det samme.

Hair toppers er en type extension, der kun dækker et lille område af hovedet. De er ofte brugt til at skjule en mindre hårtab eller et lille område med tyndt hår.

Parykker er også en type extensions, som dækker hele hovedet. Parykker er ofte mere dyre end andre typer extensions, da de ofte skal laves helt fra bunden.

Sådan plejer du hairextensions

Det er vigtigt, at man vasker sine hairextensions med en mild shampoo, og brug helst ikke balsam i håret. Balsam kan nemlig flette sig sammen med håret, og dette kan gøre det meget svære at rede ud. Når du har vasket dit hår, så skal du blot lade det lufttørre – helst uden brug af føntørrer. Hvis du alligevel bruger føntørrer, så hold den på laveste blæseindstilling, da for varm luft kan skade dine hairextensions. Nogle gange kan det være nok bare at bruge fugtighedsspray i stedet for balsam. Fugtighedsspray vil genopfriske dit hår uden at fedte det yderligere til.

Hvem vælger at bruge dem?

Det er primært kvinder med kort hår, der vælger at få lavet hairextensions, da det giver dem mulighed for at få langt hår, hvis de har lyst til det. Dog kan det også være nogle mænd, der vælger at få lavet extensions, men det er langt fra så udbredt som blandt kvinder. Der er mange grunde til, at man vælger at bruge extentions, og det er ikke kun for at få langt hår. Mange vælger også at få lavet extensions, fordi det giver dem mulighed for at skifte frisure ofte, uden at det skader deres eget hår.

Der findes et utal af muligheder, når det kommer til hairextensions. Lige fra at få lavet en helt ny frisure, der er langt ud over det sædvanlige, til at forlænge din eksisterende frisure.